Christina Möller

 
 
 
Om författaren:
 
Mitt namn är Christina Möller. Jag är gift och har två barn och kommer ifrån Lysekil. Min mamma läste mycket för mig när jag var barn, både böcker och egna små påhittade sagor. Jag blev snart själv intresserad av att göra egna berättelser. I början, innan jag kunde skriva själv, dikterade jag mina berättelser för mamma, som skrev ner dem. Sedan började jag skriva själv och i tonåren började jag skriva dikter.

 

Om boken:

25 november 2016 debuterade jag med boken "Själens Spegel" som är en diktsamling med bilder från Bohuslän. Dikterna är skrivna mellan 1995 och 2016. Min inspirationskälla är händelser i livet, relationer mellan människor, naturen och humor. Jag vill med mina dikter beröra, trösta, väcka hopp och få människor att skratta. Jag vill också att mina dikter ska kännas lättillgängliga, att de ska tilltala en bred publik och att de ska inspirera människor till att våga skriva själva.

För 2 1/2 år sedan började jag fotografera. Detta har jämte skrivandet blivit ett stort intresse och i "Själens Spegel" har varje dikt också fått en bild som jag vill ska visualisera ordet. Att jag vågat ta steget att ge ut denna bok har givit mersmak. Jag arbetar nu med ett nytt projekt som jag lär få återkomma till, förmodligen i slutet av detta år.

 

 
 

Kontakt

Ragnestål Företagsutveckling 072-5061234 catharina@ragnestal.se