Eva Rosengren

  
 
Om författaren:
 

Eva Rosengren är född och uppvuxen vid Gullmarsfjorden i det vackra Bohuslän. Examen i journalistik och idéhistoria. Tidigare UD-tjänstekvinna, tv-reporter, frilansjournalist, kommunikatör och vd. Bott i Sverige, Schweiz, England, Rumänien, Chile och Belgien. Numera bosatt på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård med två söner, två katter och en man. 

 
Om boken:

Evas debutroman ”En brasiliansk, med svans” kom ut i oktober 2016. Den handlar om Majornas mesta enstöring Marilyn – som hittar tillbaka till livet genom en oväntad vänskap. En karaktärsdriven roman för dig som tycker om att ha roligt, men som inte väjer för det svåra. Hur är det att känna sig som någon annan inuti än vad som syns utanpå – och vad händer när någon vågar skrapa på ytan?

Evas författarskap går ut på att bryta mönster. Hon brinner för en värld där det inte finns några ”rätt” sätt att vara, se ut eller leva – en värld där vi är nyfikna på det vi inte är vana vid. Och det får gärna vara roligt. Roligt och viktigt går att kombinera

 

 

 

Kontakt

Ragnestål Företagsutveckling 072-5061234 catharina@ragnestal.se