Sten H Larsson

  
 
Om författaren:
 

Jag är född och uppvuxen i Eskilstuna i en för den tiden ganska normal arbetarfamilj, mor, far och två syskon. Skolan var ingen "höjdare" men jag överlevde och utbildade mig för ett liv bland siffror och ekonomi, hushållning med knappa resurser, Ekonomisk/distribution linje på gymnasiet, värnplikt som militärpolis på K3 i Skövde och slutligen Civilekonom examen från Uppsala Universitet, Örebrofilialen 1975. 

Efter civilekonom examen arbetade jag under några år (1975 till 1984) på några företag som ekonomichef men hamnade allt mer in på marknadsföring och ledarskap. 1979 till 1984 var jag med familj bosatt i Düsseldorf som anställd vid Sveriges Exportråd. Bostadsorterna har självfallet varierat beroende på arbetsplats från Eskilstuna, Düsseldorf, Varberg, Göteborg, Falun, Stockholm och nu Lysekil. Jag är sambo med Åsa Larsson, mat - och golfintresserad läkare. Förutom dessa intressen delar hon mina intressen att läsa, resa och att vistas i vårt hus i Spanien.

Om boken:

Några fattiga pojkar i en by i Jemen kommer att påverka livet i Sverige. Hur kommer det sig att attacker sker till synes utan någon orsak, oskyldiga drabbas av grovt "meningslöst våld". Världen har blivit liten och våldet har globaliserats. Det som sker är för de flesta helt obegripligt men någonstans finns ett svar och en ursäkt. Det diametrala möter varandra och ingen förstår det som sker, förutom fördömanden görs väldigt lite för att försöka förstå och därigenom komma åt problemets kärna. Roten till våldet. 


 

 

Kontakt

Ragnestål Företagsutveckling 072-5061234 catharina@ragnestal.se