Inspirationsmässa 2016    

   

Att inspirera och att få människor att må gott är ett av våra främsta mål, när anordnar våra mässor. Vi samarbetar med utställare som är duktiga entreprenör och vet vilka behov som finns. Att kunna visa upp företagare från hela Bohuslän och ge besökarna en upplevelse av vårt vackra Skaftö, en höstdag i oktober ger oss en god känsla.
 
För våra utställare:

Skaftö Folkets hus lördagen 22 oktober kl 10-15.

Som utställare hyr man ett bord (eller flera i mån av plats.). OBS! begränsat med bord så vänta inte med att anmäla ditt företag. Efter inkommen anmälan  förbehåller sig arrangören rätten att välja ut utställare till mässan, detta för att få en mix av olika branscher och företag.

ALLA företag är varmt välkommna. Årets tema är Manligt och Kvinnligt, vi ser gärna fler manliga utställare i år.

Vi kommer att ha olika aktiviter under dagen och mottager tacksamt nya förslag och tankar från utställarna. Besökarna får en mässkatalog och utser bästa utställarbord. Vi kommer att ha överraskningar och små presenter. Möjlighet att köpa enklare förtäring (kaffe och smörgås) kommer att finnas.

NYHET!   Om du som företagare inte kan vara på plats som utställare men ändå vill vara med och synas. Reklamerbjudande, mässrabatter eller varför inte en rollups eller annan flyers med reklam för ditt företag. Kontakta oss  , så kan vi gemensamt komma framtill vad som passar just ditt företag.

 

 

                                     

 

            

 

 

                                                                              

 

 

 

 

 

      

                              

 

                          

 

 

 

       


 


 

Kontakt

Ragnestål Företagsutveckling 072-5061234 catharina@ragnestal.se