Våra tjänster                                                        

Projektledning

Behöver ni en hjälp med att administrera ett projekt? Kanske något som ni under en längre tid funderat på att få genomfört men inte hunnit med?

Vi underlättar för kunden och håller i projekt under kortare eller längre perioder.

Konsult

Ring vid arbetstoppar! Specialist på ekonomiska frågor och administrativa IT-problem. Vi kan vara lösningen på tillfälliga arbetstoppar i ditt företag. Ingen arbetsuppgift är för enkel eller för svår, vi klarar förhoppningsvis av de flesta uppgifterna.

Fakturering och kravhantering

Vill Du ha hjälp med fakturering och betalningsbevakning? Enkelt, smidigt och snabbt efter avslutat arbete ser vi till att pengarna hamnar på ditt konto.

Bokföring

Vi hjälper till med bokföring och årsbokslut.

Vi arbetar gärna i e-bokföringssystem Wisma, Hogia och Speedlegder mfl. Naturligtvis använder vi de traditionella bokföringsprogrammen om ni önskar.

Inmatning och korrekturläsning

Söker ni någon som kan mata in repetativa uppgifter i datasystem eller för korrekturläsning av olika texter? Kontakta oss då så hjälper vi Er gärna med detta.

Internutbildningar i företag

Vi ser olika behov i företag av internutbildning för personalen. Kontakta oss för diskussion och offert på olika företagsanpassade utbildningar som det finns behov av i just ditt företag.

Det kan vara kortare informationsutbildning alternativt flera kursdagar.

 

 

 

 

 


 

Kontakt

Ragnestål Företagsutveckling 072-5061234 catharina@ragnestal.se